Hotel Tisza

 

 

A régió legpatinásabb szállodája:A szálloda egyedülállóan reprezentatív Koncert - és Tükörterme számos hazai és nemzetközi rendezvény számára ad otthont,melyek sikerét a Tisza Hotel*** teljes körű szolgáltatásaival garantálja. Számunkra az Ön rendezvényének sikere nagy felelősséget jelent. Bátran hagyatkozhat a többéves rendezvényszervezői gyakorlattal rendelkező dolgozóink tapasztalatára az előkészületektől a lebonyolításig.
Kérje Személyre szabott ajánlatunkat szállodánk értékesítésén!

Esküvői szolgáltatásunk: Szállodánk rendelkezik saját székeinkre varrott székszoknyákkal, kerek és hosszú asztalokkal, professzionális catering felszereléssel. Technikai berendezéseink lehetővé teszik a modern esküvői kívánságok teljesítését történelmi környezetben.

 

Szállás lehetőség: 4 db lakosztály és 45 db kétágyas szoba áll rendelkezésre a vidékről érkező vendégek szállásának biztosítására.Vendégeink 4 szobatípus közül választhatnak.
A koloniál stílusban bútorozott, Cardo matraccal és klímával felszerelt lakosztályok és superior szobák, valamint a hagyományos és "zuhanyzós" szobákban egyaránt megtalálható a színes tv, minibár, telefon és Wi-fi kapcsolat.
Csoportos foglalás esetén kedvezményesen biztosítunk szállást, fél és teljes panziós ellátás igényelhető.

Kerekasztalos elrendezésben 240fő-ig. Bankettasztalos elrendezésben 400fő-ig. Klimatizált. Építészeti műemlék jelentőséggel bír.

 

Kapcsolat, további információ

 

 

Esküvő Kártya igénylés

A sikeres igénylésről és a kártya átvételének módjáról email értesítést kapsz.

Ha nem találod a levelünket, kérlek ellenőrizd a spam mappád, illetve annak beállításait!!