Útközband zenekar

 

 

                        Esküvő kártya kedvezmény 10%

 

 Kapcsolat, további információ:

Kedves Érdeklődő !

Zenekarunk  már  több  mint  20  éve létezik ezen a néven.

Pontosan nem tarjuk  számon  de  több  mint  1500 rendezvényt  bonyolítottunk  már  le ezen  a  néven,  és  több  száz  esküvői party-t  is  természetesen  számtalan különleges és egyedi megoldásokkal fűszerezve. Én ennyi tapasztalattal a hátam mögött, még is azt gondolom, hogy  a legszebb dolog ami egy ilyen rendezvényen adható és maradandó
emlékké  is  válhat,  az  a  családtagok, barátok, egymás  iránti  szeretete. Véleményem  szerint  ez  szebben csillog, mint a legszebb dekor vagy a legragyogóbb  ékszer.  A legszebb pillanatokat  az  érzések  adják,  amihez  a  zene  a  egyik  legjobb  kulcs. Ezért  is  szeretünk  esküvői  party-kon  zenélni,  mert  megismételhetetlen  emberi  pillanatoknak  lehetünk  a  részesei,  és  egy  kicsit  mi  a  család  része  lehetünk  talán így  egy  este  erejéig.  Persze  vannak  családok,  párok  akivel  a  ami  napig  tartjuk  a kapcsolatot, lehet így jutottunk el hozzátok is. Ez úton is köszönjük nekik ha így történt. Ez nagyon jó érzés.
Mivel próbálunk mindenben megfelelni a legkorszerűbb trendeknek is, így a Dj party is része lett a szolgáltatási csomagnak. Nem kötelező elem de ha nem szeretnétek ceremóniamestert jó alternatíva lehet egy mikrofontól nem félő Dj. Tudunk biztosítani DJ szolgáltatást is egész éjszakára, ők egyben profi műsorvezetők.Tudunk hagyományos lakodalmas zenét is, de játszunk modern zenét, mai slágereket, tánczenét, rock  n'  rollt, latin zenét, amerikai disco-t, de nyitottak vagyunk egyéb daligények, kérések teljesítésére, előre egyeztetve, ésszerű határokon belül. Nagyjából  2-3  órás blokkokat tartunk, kisebb szüneteket beiktatva. Igények tekintetében örülünk, ha van hely a zenekarnak, van egy asztal, ahova leülhetünk a szünetekben, illetve vacsorát szoktunk még kapni, de extra igényeink nincsenek semmilyen tekintetben sem.
      
Szívesen kísérünk élőben sztárvendégeket, a teljesség igénye nélkül: Pély Barnabás, Szirtes Edina (Mókus), Tarján Zsófia, Kovács Kati, Czutor Zoltán  stb… A velük való együttműködés költsége nem listaáron történik, ők barátok és szívesen jönnek velünk zenélni is, így sokkal olcsóbb nektek. A műsoridő velük 20-30 perc.
A zenekar mögött dolgozik egy profi rendezvényszervező és kivitelező cég is, amely rendelkezik komoly színpadtechnikai eszközparkkal, professzionális hang, fény, színpadtechnikai eszközökkel,  ledes világítás dekorral és lézeres show-technikai berendezésekkel, led-falakkal, speciális videotechnikai eszközparkkal, operatőrökkel robotlámpákkal stb…  Vannak nagyméretű több ezer fős rendezvénysátraink, speciális aljzatborítással, akár 2.000-3000 fős vendégszámban is. Amennyiben részetekről bármilyen ilyen igény merülne fel ebben is szívesen állunk rendelkezésetekre. Illetve kérésetekre küldünk ilyen árlistát is. Ha több szolgáltatást is igénybe vesznek tőlünk jelentős kedvezményeket tudunk biztosítani. Dekor, catering, fotó, videó, ceremóniamester, stb… hívjanak bátran bármilyen kérdés merül fel.

 
Útközband média:
Megtalálhattok bennünket a Facebookon:
https://www.facebook.com/utkozband.zenekar?fref=ts
Illetve a YouTube-on élő felvételeinkbe is belehallgathattok:
https://www.youtube.com/watch?v=sqlk76L9KMQ
https://www.youtube.com/results?search_query=%C3%BAk%C3%B6zband
Kérdés esetén forduljatok hozzánk bizalommal!
Mihamarabbi visszajelzésetekre várva,
Üdvözlettel:
Magyar Enikő és Bajusz Attila
ÚtközBand Zenekar
+36 30 972 3344
+36 30 678 3431

 

Esküvő Kártya igénylés

A sikeres igénylésről és a kártya átvételének módjáról email értesítést kapsz.

Ha nem találod a levelünket, kérlek ellenőrizd a spam mappád, illetve annak beállításait!!