Partnerek

Kik az esküvő kártya partnerei?

 • Sokéves szakmai tapasztalat
  Az esküvő kártya partnerei makulátlan üzleti múltról és magas minőségű szolgáltatásról elhíresült szakemberek vagy cégek.
 • Saját referenciaanyagok
  Ezen a weboldalon és személyesen náluk is csak saját készítésű, saját tulajdonú képeket láthatsz, azok a partnereink, akik külföldi márkák termékeit forgalmazzák, rendelkeznek a márkák képeinek felhasználásához szükséges engedélyekkel.
 • Folyamatos továbbképzés
  Az esküvő kártya partnereire egyaránt jellemző, hogy folyamatosan szakmai továbbképzéseken vesznek részt, követik a világdivatot, és képesek szakmájukon belül megújulni, sőt munkásságukkal hozzátenni az aktuális trendekhez.
 • Kölcsönös garancia
  Az esküvő kártya weboldala nem regisztrációs jellegű. Az oldalon szerepelő partnerek közösen döntenek új partner felvételéről, a kedvezmények mértékéről éppúgy, mint ahogyan egy esküvő szervezésénél is egybehangzik véleményük a legfontosabb részletekkel kapcsolatban.
 • Sikerek saját szakterületeken
  Saját szolgáltatásukban, mesterségükben szakmai elismerésekben részesültek, kizárólagosságot értek el márkák forgalmazásában, az országos és helyi sajtó rendszeresen kéri véleményüket szakmai kérdésekben.

3 tipp az esküvő kártya használathoz:

1. Fontos! Egyszerre csak egy kedvezményt tudsz igénybe venni! (Ugyanúgy, mint máshol, a kedvezményeket összevonni nem lehet) Ha további kedvezményeket tudsz kialkudni, Neked kell eldönteni, melyiket veszed igénybe!

2. Időben igényelj: Az esküvő szervezés közben elkerülheti figyelmed, hogy a kinézett szolgáltató esküvő kártya partner. Igényelj kártyát mihamarabb, és ebben az időszakban mindig tarts magadnál, hisz egy egy nem várt helyen is tízezreket spórolhatsz a kártyáddal.

3. Keress fel minél több esküvő kártya partnert: A legnagyobb kedvezményt akkor érheted el, ha minden szolgáltató közül olyat választasz, aki elfogadja az esküvő kártyát.

 

 

Igényelj esküvő kártyát!

Szervezd meg esküvőd a legjobb szegedi szolgáltatók segítségével és spórolj akár -250 000Ft-ot az esküvőd árából!

A kártyaigénylés teljesen ingyenes kompromisszum és kötelezettségmentes.

Esküvő kártya igénylés

 

Esküvő Kártya igénylés

A sikeres igénylésről és a kártya átvételének módjáról email értesítést kapsz.

Ha nem találod a levelünket, kérlek ellenőrizd a spam mappád, illetve annak beállításait!!